A M Ø B E

Om oss

Amøbe er et nytt og friskt animasjonsselskap basert i Trondheim. Vi leverer design, animasjoner og visualiseringer som passer dine behov!

 
 

Amøbe er et nytt og friskt animasjonsselskap basert i Trondheim. Vi leverer design, animasjoner og visualiseringer som passer dine behov!

I Amøbe brenner vi for grafisk design og animasjon – vi elsker jobben vår! Vi jobber knallhardt for å skape de beste løsningene for våre kunder, og gjennom lidenskap for faget og kjærlighet til håndverket leverer vi det ypperste innen visuell kommunikasjon.

Amøbes kreative team er lite og fleksibelt og har svært høy kompetanse. Til sammen har vi nesten 20 års erfaring med å skreddersy animasjonsfilm og design for store og små aktører, blant annet oljeselskaper, banker, utdanningsinstitusjoner, gründerbedrifter og popartister. Flere av prosjektene har vunnet internasjonale priser for beste håndverk.

Vi samarbeider tett med våre kunder slik at vi kan forstå og løse deres utfordringer, og bygger unike visuelle univers tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Hos oss kommuniserer kunden alltid direkte med de kreative, hvilket forenkler prosessen og eliminerer fordyrende mellomledd. Vi skalerer opp teamet etter behov, og samarbeider med flinke spesialister på lyd, film og animasjon. Slik kan vi levere raskt, effektivt og alltid i suveren kvalitet.

 
 

TEAMET :

Kent Skorstad  Daglig Leder | Motion Designer   kent@amobe.no   +47 92 80 99 10

Kent Skorstad

Daglig Leder | Motion Designer

kent@amobe.no

+47 92 80 99 10

Ole-Marius Lakselv  Animatør   olemarius@amobe.no   +47 48 60 09 89

Ole-Marius Lakselv

Animatør

olemarius@amobe.no

+47 48 60 09 89

Øyvind Krag Ingul  Rådgiver   oyvind@amobe.no   +47 97 01 27 40

Øyvind Krag Ingul

Rådgiver

oyvind@amobe.no

+47 97 01 27 40